Dj Steve

Local dj

Dj Steve zorgt telkens voor de juiste sfeer op het juiste moment! Zowel jong als oud kan hij amuseren met een enorme diversiteit van mash-ups en remixes in alle stijlen! Oud tot nieuw, snel tot traag. Alles draait hij graag!

Het volk amuseren is wat hij het allerliefste doet!

Dj Steve startte zijn carrière als resident-dj in Nurgus Valkenburg, het zeer snelle mixen en diversiteit in stijl had succes. Al snel volgde De Brouwer in Weert, De Lange in Horst, Club Tibu Neerpelt, Défile Maastricht en uiteindelijk… MacQueen!

Na een succesvolle en zeer leuke periode op diverse plekken in België en Nederland besloot Steve om zich volledig in te zetten voor Dancing MacQueen. Hij ruilde al zijn residenties in voor de kroonzaak. Sinds 2016 is hij er een vaste waarde op zowel vrijdags als zaterdags.

PLAYED AT: 

– Resident-dj Dancing MacQueen (BE)

– Q-Music

– Versuz Hasselt (BE)

– Resident-dj Défile Maastricht (NL)

– Resident-dj Club Tibu Neerpelt (BE)

– Resident-dj Commerce Lommel (BE)

– Resident-dj Nurgus Valkenburg (NL)

– Resident-dj De Lange In Horst (NL)

– Resident-dj De Brouwer Weert (NL)

– Cheers Bilzen (BE)

– Jantjes Verjaardag Bilzen (BE)

& more…

Dj Steve stond al samen op de planken met vele artiesten zoals; BOEF, Lil Kleine, Ronnie Flex, SBMG, broederliefde, Gio, Sevn Alias, Two Crooks, Def Ryhmz, PartyShakerz, Dj Frank, Dj Furax, Dj Wout, JeBroer, Thierry VonDerWarth, LaFuente, Buren Van De Brandweer, Charmante Gasten, Dimitri Wouters, Maarten Vancoillie, Pat B, Mark With a K, Jan Vervloet, Robert Abigail, …

& many, many more…